Cum o sustin romanii pe Laura Codruta Kovesi?

Read Time1 Minute, 43 Second

kovesi

Foto: Procuror Sef Directia  Nationala Anticoruptie  Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi…probabil singurul om platit de catre contribuabilul roman care a meritat toti banii. Meritul este incomensurabil atat timp cat sustinerea rezultatelor sale  sunt vizibile mai mult in afara granitelor decat in Romania.

 

Nu am putut intelege de ce ,,politicienii” si alte categorii profesionale tremurau ( au incercat din rasputeri ,,saptamanal sa aduca schimbari legislative care sa limiteze activitatea DNA”)(Laura Codruta Kovesi).

In acest context planul acestor zeci de magistrati procurori,judecatori , primari, politisti, sefi de consilii judetene, ministri,parlamentari, chiar si un Prim ministru…afaceristi si lista continua…a reusi sa o discrediteze insa nu si legea.

Ce nu au inteles acesti indivizi este ca legea  respectata nu conteaza cine o aplica. In acest caz Opinia Publica, Societatea Civila a fost practic bulversata. Dupa 1989 nimeni nu a mai indraznit sa aplice legea indiferent de ,,pile si relatii,nume ori pozitie sociala”.

In acest moment nimeni nu mai  are pe nimeni ,,sora frate,cumnat,prieten,amanta,cunostiinta,fosti colegi s.a” care sa puna o vorba. Ireal dar adevarat legea se aplica.

Probabil cel mai serios de mod de a prezenta si reprezenta institutia ii apartine. Interviuri rare,profesionist inchegate si rezultate concrete. In acest context Laura Codruta Kovesi este cu siguranta un model de urmat de catre cetatenii romani si numai. Domnia legii este ingredientul unei societati sa functioneze la standarde ridicate de trai si speranta de viata.

Linistea conferita de domnia legii inlatura stressul,spaima,frica si alte griji ca nu ai putut trai in liniste. Nimeni nu poate da randament daca este sub imperiul fricii al panicii si al stressului…nici chiar politicienii care se straduiesc din rasputeri sa desfiinteze activitatea DNA si sa faca  din aceasta o institutie ridicola.

Asadar voi electorii simpatizantii si votantii unora sau altora….aveti o ocazie unica . Contribuiti la continuitatea legii ori distrugeti prin vot eforturile uriase financiare si umane facute de ceea ce se numeste DNA si Laura Codruta Kovesi.

Succes, Laura Codruta Kovesi!

By

Robert Wiliams

Editor in Chief

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: