Comportamentul feudal al conducerii din teritoriu

Read Time59 Second

Reactia institutiilor centrale poate fi comparata cu cea a unor parinti exasperati de reclamatiile la adresa copiiilor din teritoriu.

LiquidLibrary

Conducerea institutiilor din teritoriu ridica nota de plata a parintilor de la centru datorita autismului ,  cronicilor ,problemelor de rasfat si comportamentul  feudal.  Imaginea unei institutii la nivel national este perceputa prin comportamentul acestor conduceri din teritoriu.

Nici un proiect care  poate fi implementat in teritoriu de catre centru  are succes datorita mentalitatii acestor conduceri . Nu este ocolita nici o institutie atunci cand este vorba de implicare. Vesnica vaicareala a lipsei de timp si  fonduri, functionari platiti practic sa te jigneasca ori sa te amane, functionari care nu stiu fiindca nu s-a mai intamplat in curtea lor si lista continua.

La bilantul zilnic si anual ori cincinal ,localitatile si institutiile conduse de catre acestia se ragasesc cu ani in urma inapoiere desi calendarul actual functioneaza in ordine crescatoare…de exemplu Secolul XXI anul 2016..localitaitile si regiunile sunt in secolul XIX din punctul de vedere al infrastructurii, utilitatilor ,imobilelor,urbanizarea  si lista continua.

In secolul XXI anul 2016 ,conducatorii cer votul electoratului local prin acest fapt constientizeaza data . Sunt singurii care traiesc .

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: