MAI/Intrevederea ministrului afacerilor interne, Petre Toba cu ambasadorul Statului Kuweit în Romania, E.S. domnul Mubarak Mohammed Al-Suhaijan

Read Time56 Second
R O M Â N I A

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

COMUNICAT

Nr. 26 din 26 ianuarie 2016

 

 

Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a avut marţi, 26 ianuarie 2016, la sediul MAI, o întrevedere cu E.S. domnul Mubarak Mohammed Al-Suhaijan, ambasadorul Statului Kuweit în Romania.

 

În cadrul discuțiilor, a fost evidențiată buna cooperare existentă între cele două state, fiind exprimată dorința de intensificare a acesteia în contextul mai amplu al progresului înregistrat în cadrul relației bilaterale.

 

Totodată, cei doi oficiali au subliniat importanța semnării la 4 mai 2015 la Kuweit a Acordului bilateral privind eliminarea vizei pentru pașapoartele diplomatice, speciale și de serviciu, în vigoare de la 30 octombrie 2015, ceea ce va contribui la amplificarea contactelor între cele două părți.

 

În continuare, a fost exprimată disponibilitatea pentru dezvoltarea dialogului direct la nivelul celor doi miniștri de interne, fiind abordată posibilitatea inițierii demersurilor de încheiere a unui acord în domeniul combaterii criminalității organizate și a terorismului.

 

De asemenea, au fost atinse aspecte punctuale ale cooperării din competența celor două ministere de interne.

 

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: