News: Traficanti de persoane arestati

Read Time1 Minute, 1 Second

GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE PERSOANE, DESTRUCTURATĂ

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman, împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 5 percheziții, pe raza județelor Teleorman și Vaslui, la locuințele mai multor membri ai unei grupări specializate în trafic de persoane. Trei dintre aceștia au fost reținuți și ulterior arestați.

La data de 27 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județele Teleorman și Vaslui, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de persoane.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2010 – 2012, cei în cauză ar fi racolat 5 victime, care au fost transportate în orașul Dublin, Irlanda, unde ar fi practicat prostituția, în folosul membrilor grupării.

 

Patru membri ai grupului infracțional au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, trei dintre ei fiind reținuți. În urma prezentării la instanța de judecată, aceștia au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile,.

 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: