Respectul pentru activitatea unor oameni este pe cale de disparitie

Read Time1 Minute, 21 Second

News247WorldPress prin nominalizarile sale a unor personalitati cu diferite ocazii a constatat cu tristete o situatie si anume…oamenii neapreciati de catre societate la adevarata lor competenta si valoare.

Mentalitatea judecarii subiective si generalizate ingroapa cu desavarsire valorile unei societati. Nu exista viziune si sustinerea adevaratelor valori umane. In ciuda noroiului exista diamante insa de data aceasta nu la porci aruncate cum spune Biblia …ci chiar de om calcate in picioare.

Romania detine valori umane uriase, ii regasesti zi de zi printre cei care salveaza vieti, care pun condeiul in mana, care isi risca viata asigurand linistea si siguranta cetateanului, care lupta in diferite teatre de operatii sub steagul romanesc, care impart dreptatea in sala de judecata  si lista continua.

Cum rasplateste Societatea Civila oamenii care isi dedica viata bunastarii ei, sanatatii ei, educatiei ei, apararii ei si lista continua.

Societatea Civila si Opinia Publica stie mai multe lucruri despre infractori ,despre corutie fiindca o intretine si cat mai nimic despre oamenii care o tin in viata. Statisticile anuale sunt ingrijoratoare si aceasi Societate Civila si Opinie Publica isi bate joc de toate eforturile acestor oameni.

,,Strada” asa cum o numesc cei din politic in dispretul sau…nu este decat partenerul coruptiei si al dipretului fata de oamenii care le salveaza vietile,le asigura siguranta pe strazi, le imparte dreptatea atunci cand nu o mai gasesc in bunul simt, le educa copiii , le ofera un job si lista continua. Acesti tip de oameni au fost extrem de putini in istorie insa au schimbat lumea si viata acelor multi ..care nu i-au respectat niciodata.

Multumesc!

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: