SPECTRE: FICTIUNE SI REALITATE

Read Time1 Minute, 18 Second

SPECTRE….James Bond..007. Firul povestii este unul cat se poate de adevarat si infricosator . Din ce in ce mai multi oameni sunt tinta unor atentate, imbolnaviri in masa, tantari..vaci..si alte vietuitoare ,,intamplator” fara antidot.

Reunificarea serviciilor de informatii ,politienesti si aparare pana la urma de cine pe cine?.

Britanicii au dat glas unei situatii poate nerostita si dovedita fiindca ar fi greu de crezut si de inteles…SPECTRE ori sub alte nume. Folclorul si legendele acestor organizatii este unul sarac si de temut in acelasi timp.

Resursele lumii si controlul absolut sunt obectivele acestei SPECTRE ori Bildenberg …cine stie cator ,,miniguverne” subordonate pana  la urma acestei sau acestor organizatii. Exista logica in acest sens  o guvernare a resurselor si controlul populatiei Terrei…prin organizatiile si serviciile reunite , oameni in guverne si bani artificial imultiti ori datorii.

Istoria datoriilor externe  insumate ale tarilor de orice nivel economic scoate la suprafata adevarul…banii nu sunt decat un motiv de control.

Serviciile politienesti si bazele comune …neputiincioase in fata ,,refugiatilor din Siria,Afganistan si alte zone de razboi” a aratat de fapt ca NATO, FRONTEX  si altele de genul pot fi inutile. Exista tot mai multe dovezi ca au fost date ordine clare pentru a fi lasati sa treaca. Acesti refugiati pot fi oricand o armata si acest fapt nu este neglijabil. Ce costuri sunt?

Daca banii nu au fost o problema in multe situatii atunci puterea este tinta. Puterea …SPECTRE .

SPECTRE denumim in continuare evolutia momentului  din punct de vedere politic, militar si social…bani sunt .

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: