SECŢIA PENTRU PROCURORI ORDINEA DE ZI DIN DATA DE 02 FEBRUARIE 2016 ORA 09:00

Read Time4 Minute, 1 Second

SECŢIA PENTRU PROCURORI ORDINEA DE ZI DIN DATA DE 02 FEBRUARIE 2016 ORA 09:00

Nr. crt.

Număr lucrare

Descriere lucrare

1.

1699/2016

CONTINUARE ACTIVITATE: 1) Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 510/2016 privind cererea formulată de doamna GLIGOR ANCA prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, de continuare a activităţii pe o funcţie de execuţie la aceeaşi unitate de parchet, după încetarea mandatului în funcţia de conducere deţinută. 2) Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 964/2016 privind cererea formulată de doamna VELESCU ADINA-CARMEN, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, de continuare a activităţii în cadrul aceluiași parchet, după încetarea mandatului în funcția de conducere deţinută. 3) Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 1061/2016 privind cererea formulată de doamna GABRIELA GHIŢU, procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, de continuare a activităţii la aceeaşi unitate de parchet, după încetarea mandatului în funcția de conducere deţinută. 4) Cererea domnului procuror FULOP EUGEN, procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, la încetarea mandatului funcției de conducere. 5) Cererea doamnei procuror COCOŞ FELICIA, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, la încetarea mandatului funcției de conducere. 6) Cererea domnului procuror COSTESCU STICĂ CONSTANTIN, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, la încetarea mandatului funcției de conducere. 7) Cererea doamnei procuror DANCIU CONSTANŢA, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, de continuare a activității la încetarea mandatului funcției de conducere, într-o funcție de execuție la aceeaşi unitate de parchet.

8) Cererea doamnei procuror BRĂDICEANU SIMONA, procuror șef Secție Resurse umane și documentare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, de continuare a activității la încetarea mandatului funcției de conducere, într-o funcție de execuție la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. 9) Cererea doamnei procuror NĂSTĂSIE AMALIA MĂDĂLINA, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, de continuare a activității la aceeaşi unitate de parchet, după încetarea mandatului funcției de conducere. 10) Cererea domnului procuror DINCULESCU CLAUDIU MIREL, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, de continuare a activității la încetarea mandatului funcției de conducere, la aceeaşi unitate de parchet. 11) Cererea formulată de domnul DEAC FLORIN, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, de continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, la încetarea mandatului în funcţia de conducere deţinută. 12) Cererea formulată de doamna ANTAL NICOLETA, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean, de continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean Beclean, la încetarea mandatului în funcţia de conducere deţinută. 13) Cererea doamnei BÎLHA DANIELA, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, privind continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, la încetarea mandatului funcţiei de conducere. 14) Cererea doamnei CONSTANTIN ANTONIA ELEONORA, procuror șef adjunct secție la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la încetarea mandatului în funcției de conducere. 15) Cererea doamnei NEDELCU IULIANA, procuror șef secție la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la încetarea mandatului funcției de conducere.

2.

1943/2016

PRELUNGIRE DETAŞARE: 1) Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 1201/2016 privind solicitarea de prelungire a detaşării domnului FRUNZĂ ALEXANDRU, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pe postul din cadrul Secretariatului General al Consiliului Europei – Direcţia pentru societate informaţională şi combaterea criminalităţii /Unitatea pentru combaterea criminalităţii informatice. 2) Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 1045/2016 privind prelungirea detaşării doamnei procuror PAULA RĂDULESCU la Consiliul Superior al Magistraturii.

3.

2337/2016

DETAŞARE: Nota Direcției resurse umane şi organizare privind solicitarea de detaşare în

cadrul EUCAP – NESTOR a domnului ILIE TIBERIUS MOLDOVAN, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie.

4.

2373/2016

REÎNCADRARE ÎN FUNCŢIA DE PROCUROR: Cererea doamnei CIUPA AURICA de reîncadrare în funcţia de procuror.

5.

2375/2016

ELIBERARE DIN FUNCŢIE DE CONDUCERE PRIN DEMISIE: Cererea formulată de domnul GABOR BOGDAN – prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, în prezent membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, prin care solicită eliberarea din funcţia de conducere de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, prin demisie şi continuarea activităţii la aceeaşi unitate de parchet, la momentul încetării calităţii de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: