News: Dacian Ciolos:,, Parlamentul sa decida”

Read Time1 Minute, 4 Second

PNL este in acest moment in situatia saracului care isi vinde cel mai scump pielea. Insa acelasi PNL in anul 2012 a votat alaturi de PSD-PC-UNPR-UDMR in faimosul USL  actuala lege pentru un tur de scutin.

Nimic din ce si-a pus semnatura in timpul aliantei  nu mai este convenabil si de ce? PNL este falimentar in acest moment si nu are forta politica in fata PSD-UNPR si altor formatiuni.

PNL si PDL doua partide pe val in anii trecuti sunt astazi  doua sotii divortate si falite in acelasi timp. Protectorii lor… PSD si Traian Basescu sunt istorie si cele doua foste sotii sunt mai rele decat oricand…saracia,lipsa de la masa deciziilor si a contractelor sunt probleme serioase.

In acest context putem asista la o disparitie de pe scena politica parlamentara. PC-ALDE este o alianta salvare pentru ALDE si volatila in acelasi timp.

In 2014 PSD-UNPR au pierdut presedentia insa majoritatile se fac democratic, votul populatiei este unul democratic. PNL-PDL,PC-ALDE spera la noi jocuri politice ca si pana acum 25 de ani. Nimeni nu a inteles ca aceste jocuri au distrus Romania, au tinut pe loc aceasta tara si nu au facut din politic o elita respectata.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: