News: Primul ministru al Guvernului României Dacian Cioloș, a emis deciziile privind eliberarea chestorului principal de poliție Nicolae Gheorghe din funcția de secretar de stat la Departamentul de Informații și Protecție Internă, precum și a chestorului principal de poliție Nelu Zărnică din funcția de subsecretar de stat la D.I.P.I.

Read Time57 Second
 

COMUNICAT

Nr. 37 din 11 februarie 2016

 

 

Începând cu data de 10 februarie a.c., la propunerea ministrului afacerilor interne, Petre Tobă,  Primul ministru al Guvernului României Dacian Cioloș, a emis deciziile privind eliberarea chestorului principal de poliție Nicolae Gheorghe din funcția de secretar de stat la Departamentul de Informații și Protecție Internă, precum și a chestorului principal de poliție Nelu Zărnică din funcția de subsecretar de stat la D.I.P.I.

Totodată, începând cu aceeași dată, comisarul șef de poliție Rareș Văduva a fost eliberat din funcția de subsecretar de stat și numit în funcția de secretar de stat la Departamentul de Informații și Protecție Internă.

Ministrul afacerilor interne a propus înlocuirea comenzii D.I.P.I în urma finalizării evaluării activității Departamentului și pentru sporirea contribuției acestei unități la atingerea obiectivului prioritar al M.A.I. și al Guvernului, de creștere a gradului de siguranță a cetățenilor.

În cursul acestei zile ministrul afacerilor interne Petre Tobă a participat, la sediul D.I.P.I., la instalarea în funcție a secretarului de stat Rareș Văduva, noul șef  al Departamentului.

 

 

 

 

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: