News: URMĂRITĂ INTERNAŢIONAL DE AUTORITĂŢILE AUSTRIECE, PRINSĂ DE POLIŢIŞTII ROMÂNI

Read Time43 Second

O femeie, pe numele căreia autorităţile austrice au emis un mandat european de arestare pentru înșelăciune, a fost depistată de poliţiştii din Petroșani, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 15 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au depistat o femeie, de 20 de ani, din Petroșani, care era urmărită internaţional.

Pe numele acesteia, autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de înșelăciune în dauna unui cetăţean austriac, pe teritoriul Austriei.

Pentru depistarea celei în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Femeiea a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile austriece.

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: