News:Incredibil-Codul Fiscal nu prevede posibilitatea directionarii catre scoli ,spitale si alte domenii din impozitul pe profit

Read Time51 Second

Bugetele invatamantului, justitiei, sanatatii, culturii, apararii ,internelor si sanatatii  sunt lipsite de venituri serioase din cauza lipsei unor prevederi legale cu privire la posibilitatea directionarii impozitului firmelor care fac afaceri in domeniile respective  ,in contul direct al scolilor si alte domenii.

Spre exemplu piata auxiliarelor   si a   medicamentelor poate returna  scolilor si spitalelor  sume in procentaj sub forma de sponsorizare si impozit pe profit.  Concurenta in aceste domenii este una serioasa insa nimeni nu participa la intretinerea educatiei, afacerile merg struna si parintii platesc in continuare .

In opinia News247WorldPress astfel de prevederi ar ajuta scolile, spitalele si alte domenii in care se reclama lipsa fondurilor.

Responsabilizarea celor care fac afaceri in aceste domenii este imperios necesara. Nici o companie  nu ar trebui restrictionata sa vireze banii in contul scolilor ori al spitalelor in urma lucrarilor efectuate ori alte activitati .

Atentie…nici un finantist, expert , ministru,secretar de stat, ONG,partid politic ,presedinte ori parlamentar nu a ridicat aceasta problema. Este timpul sa dam banii inapoi comunitatii.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: