News: Ipocrizia concetatenilor in cazul posturilor tv Antena

Read Time1 Minute, 59 Second

evacuare_antena3_2016

Ipocrizie….poate fi catalogata atitudinea concetatenilor care critica o decizie judecatoareasca. Munca de ani de zile a magistratilor procurori DNA  si a  judecatorilor care mai apoi au scris negru pe alb ca se consfisca sediile si asa mai departe….este acum aruncata la cos de conationalii care se opun.

Este constient cineva dintre acestia cate resurse din banii fiecarui roman s-au cheltuit pentru finalitatea acestei dosar? Cati oameni au facut ore suplimentare si in timp ce conationalii lor se uitau la aceste posturi tv …acei oameni au fost injurati, defaimati si discreditati de catre aceste posturi tv antena?

Aceiasi conationali sunt nemultumiti ca sistemul juridic nu functioneaza, blameaza ori incercare de evolutie , asista pasivi la coruptie,furt  si manipulare din partea oricui care se pricepe la vorbe.

Politicul actual este cel care ar trebui sa salute victoria justiei, eforturile Directiei Nationale Anticoruptie…insa cheama la ordin oamenii care stiu ce inseamna justitie si statul de drept.

Directia Nationala Anticoruptie nu a beneficiat din partea populatiei de acest  val de simpatie asa cum conationalii il ofera neconditionat posturilor tv incriminate….si de ce nu?

Comentariile subiective ale conationalilor si ipocrizia  arata de fapt ca  exista frica de justitie datorita incalcarii ei. Justitia  are un rol social de a reglementa raporturile in societate dintre cetateni si statul de drept.

Justitia nu a desfiintat activitatea Grupului Intact, nu a dispus retragerea licentei de functionare , nu a interzis functionarea acestor canale tv …. a dispus recuperarea prejudiciului datorat conationalilor .  Este treaba proprietarului sa asigure obiectul de activitate al angajatilor pe mai departe. O sentinta judecatoreasca nu poate fi impiedicata   de problema mutarii angajatilor in alte locatii .  Disperarea acestor angajati trebuie sa aiba raspuns la patronul lor si nu in actiunea justitiei.

Aceasta situatie  arata ca legea este calcata in picioare pana la ultimul angajat. Exista o piata a media care ii poate  angaja, cursuri de recalificare, consiliere psihologica pentru pierderea locului de munca ori alte motive. Insa ….nu si pentru acesti angajati.

Directia Nationala Anticoruptie  a fost singura in tot acest timp, niciunul dintre conationali nu a manifestat public pentru apararea  acesteia , niciunul dintre politicieni nu a aparat in parlament….in fata colegilor de partid si a cetatenilor onesti  existenta si activitatea acestei institutii.

Astazi  punerea in aplicare a unei sentinte judecatoresti  este impiedicata din rasputeri de fiecare din politic si conationalii lor. NO COMMENT!

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: