News:Educatia Juridica in scolile si liceele din Arges un deziderat implinit

Read Time1 Minute, 8 Second

News247WorldPress  anunta  semnarea de catre administratia publica locala din judetul Arges  a unui protocol interinstitutional  cu tema  ,,Educatia Juridica in Invatamantul Preuniversitar  “.

In calitatea sa de initiator News247WorldPress sustine  ideea de unitate, de implicare a comunitatii in educatie civica, juridica si lista continua.  Dupa o perioada in care  argumentele noastre au fost sustinute in fata CSM , Ministerului Educatiei, Inspectoratul General al Jandarmeriei, Ministerul Public si alte institutii cu atributii in acest sens , protocolul a fost semnat insa si declinat din motive interne ale fiecarei institutii.

Structura  parteneriatului este una de egalitate , de participare si sustinere a activitatii  partenerilor in aceasta directie.

Beneficiarii acestui protocol si activitatilor sunt elevii  si mai apoi parintii argeseni. Subiectele cuprinse in protocol incep cu Legea Invatamantului, Legea Protectiei Copilului, Constitutia, Noile Coduri Penal si Civil, Prevenire , si lista continua.  Temele sunt aprobate conform protocolului de catre parteneri si vor fi prezentate elevilor in baza unui calendar .

News24.7WorldPress in calitate de initiator  invita  persoanele interesate sa ne scrie , companiilor  sa se implice alaturi de noi in evolutia tinerei generatii.

News24.7WorldPress multumeste conducerii institutiilor semnatare: Inspectoratul Judetean Arges, Curtea de Apel Pitesti, CJ Arges, DGASPC Arges, Ziarul Arges . Cu aceasta ocazie  institutiile media, ONG si companii sunt invitate sa inteleaga posibila  semnare  a unui parteneriat dedicat comunitatii,  servind ca  exemplu de reusita pentru toata tara.

scan0001

1

scan0002

scan0003

scan0004scan0005scan0006scan0007scan0008scan0009scan0010

scan0011

scan0012

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: