News:URMĂRIT INTERNAŢIONAL DE AUTORITĂŢILE ITALIENE, PRINS DE POLIŢIŞTII ROMÂNI

Read Time45 Second

Un bărbat, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru trafic de droguri, a fost depistat de poliţiştii din Cluj, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 17 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri, pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi demarate procedurile pentru predarea către autoritățile italiene.

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: