Dezamagire tocmai din partea Presedintelui Romaniei Klaus Werner Johannis

Read Time1 Minute, 0 Second

In urma cu cateva zile  ANAF a notificat Grupul INTACT  sa isi mute activitatea in termen de 5 zile din cladirile puse sub sechestru. Au curs acuzatiile din partea angajatilor INTACT , jigniri la adresa Presedintelui Romaniei si a Premierului ….sa li se dea dreptate fiindca legea este dura.

Parlamentarii au maturat pe jos cu Premierul  insa au uitat mai multe lucruri. Nu a venit Dacian Ciolos sa impuna nerespectarea legii si mai mult….Dacian Ciolos nu este omul crescut si educat in mocirla politica a ultimilor ani.  Acesti parlamentari au demostrat ca sunt gata sa incalce legea , au demonstrat multe slabiciuni care pun in pericol siguranta nationala si anume nerespectarea legii.

Presedintele Romaniei  cu cea mai mare cota de popularitate online  a tinut isonul  parlamentarilor…ANAF  NU A PROCEDAT CORECT.

Domnule Presedinte al Romaniei….casa dumneavoastra si incompatibilitatea au fost motivele inamicilor dumneavoastra  de la INTACT  pentru a va ataca. In timp ce mii de romani stateau la cozi interminabile sa va voteze , adversarii dumneavoastra politici restrictionau  accesul la vot. Alte mii au stat la cozi sa fac o schimbare…si astazi la 2 ani nu aveti suficienta forta sa respingeti un astfel de comportament.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: