News: Succesul Marii Britanii -manual pentru politicienii romani

Read Time1 Minute, 34 Second

David Cameron…a dat UE o lectie de interes national. ,,National Security”  este negociat cu o intreaga Uniune Europeana.

Prime Minister’s Office, 10 Downing Street

Intimp ce Marea Britanie pune piciorul in prag , Germania isi cauta rezolvarea problemelor cu imigratia musulmana, tarile membre isi cauta identitatea si influenta politica. Un moment cat se poate de bine ales de catre Marea BRITANIE .

Germania a pierdut teren in fata UK prin conditiile negociate si inca nu a rezolvat prolema imigratiei si cotele impuse. Este posibil un precedent BREXIT? Cine isi permite sa iasa din UE dintre tarile membre si sa provoace astfel de negocieri?

Polonia este statul care a dat UE oamenii cei mai influenti dupa Germania si Spania. Donald Tusk este polonez insa acesta este un apropiat al guvernului britanic  din timpul lui Tony Blair.

Modelul aliantei poloneze doar cu cei mai puternici in sanul UE este de manual de buna practica pentru politicienii romani si altii ca ei.

Dupa 11 ani Polonia detine conducerea PE , este la masa negocierilor care privesc soarta UE si accede la interese puternice.

Romania dupa 8 ani de la aderare are justitia calcata in picioare de politic si cine plateste acestuia, se impiedica punerea in aplicare a unor sentinte fiindca este vorba de x si y. Cetatenii acestei tari sunt discriminati de dinaintea aderarii la UE, vecinii isi arboreaza steagurile pe primariile romanesti, cercetarea, medicina , educatia, infrastructura sunt in diferite faze de moarte clinica. , ex Primul Ministru este urmarit penal, Ex Procurorul General si Ministrul de Interne , parlamentari, presedinti de CJ, afaceristi,escroci cu titluri regale au calcat la Directia Nationala Anticoruptie.

Faptele vorbesc de la sine. No Comment!

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: