News: Comunicat de presa MApN: Intrevederea ministrului apararii nationale cu ambasadorul Regatului Hasemit al Iordaniei la Bucuresti

Read Time42 Second

Ministrul apărării naţionale, Mihnea Motoc, l-a primit luni, 22 februarie, la sediul ministerului, pe E.S. Saker Malkawi, ambasadorul Regatului Haşemit al Iordaniei la Bucureşti.

În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au analizat perspectivele cooperării în domeniul apărării, atât în plan bilateral, cât şi pe linia UE şi NATO.

Ministrul apărării naţionale a exprimat apreciere pentru contribuţia substanţială a Iordaniei la securitatea şi stabilitatea regională şi a precizat, în acest context, că România susţine efortul aliat de implementare a pachetului de Consolidare a capacităţilor de apărare (DCB – Defence Capacity Building), dedicat Iordaniei.

Ambasadorul Saker Malkawi a informat în legătură cu cea de-a 11-a ediţie a Expoziţiei şi Conferinţei dedicate Forţelor pentru Operaţii Speciale (SOFEX-2016), care se va desfăşura la Amman, în perioada 09-12 mai a.c.

Secţia presă /M.Ap.N.

Tel./Fax 021/319.60.22

About Post Author

Karl William

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: