News: Vremuri tulburi pentru politica romaneasca

Read Time2 Minute, 6 Second

In timp ce Uniunea Europeana se reaseaza economic si conceptual, in timp ce tarile grupului de la Visegrad sunt aliate si isi  apara cetatenii de discriminare….politicul romanesc bate campii.

Guvernul Ciolos este investit de 3-4 luni si este atacat de catre cei care nu au facut nimic din toate punctele de vedere pentru tara si cei care au dat votul.  Incidentul imbolnavirii bebelusilor, scandalul antenelor sunt reprosuri pentru Guvernul Romaniei.

dacian-ciolos-mediafax

De fapt nu este nimeni in OPOZITIE. Liberalii au facut jocul PSD  si altora prin alianta de trista amintire in care un Presedinte al Romaniei a fost suspendat de doua ori avand la baza subiectul Voiculescu.

Parlamentarii au gasit de cuviinta sa se rasteasca la Dacian Ciolos pentru simplu motiv ca nu a trebuit sa aplice legea. In cazul bebelusilor  se cere demisie….indraznet de catre cei care ,,au alocat fonduri” ,,au construit noi spitale” si sanatatea romanilor. Faptul ca un director de spital nu este in stare sa gestioneze o criza si nu raporteaza este un gest criminal insa pana la a cere demisia  guvernului este cale lunga.

Ce resurse are la indemana Guvernul Romaniei? Cu ce oameni sa lucreze Guvernul Romaniei? …Cu functionari care sunt obraznici..ascund faptele si sunt numiti pe criterii politice?  In Romania construita dupa asemanarea si interesul politic nu ai cum sa ai rezultate in nici macar o secunda.

De ce se teme politicul actual de Guvernul Romaniei?  Dacian Ciolos este mai activ politic decat toti politicienii romani la un loc. A facut treaba Presedintelui Romaniei  in timp ce acesta se plimba la cumparaturi, a reprezentat Romania cu cinste in cancelariile occidentale si este respectat pentru integritatea sa….si hop nu este pe placul politicului romanesc.

Exista Constitutia…statul de drept? Un guvern tehnocrat este solutia unui politic esuat. Dacian Ciolos nu a venit de pe strada si nu a cerut votul prin campanii cu galeti ,faina si ulei, nu este condamnat pentru fraudarea alegerilor, nu  a votat suspendarea presedintelui , nu a votat ingradirea CCR, ingradirea justitiei, nu a votat pentru respingerea cererilor DNA in Parlament, nu a vandut resursele strategice ale tarii si lista continua. Dacian Ciolos a venit dintr-o pozitie care politicul romanesc nu a atins-o niciodata si multi ani de aici incolo nu o va atinge.

Romanii  nu manifesta curajos impotriva coruptiei, nu isi apara valorile insa asteapta ceva…si arata cu degetul catre UE ca este de vina pentru ei. Ei sunt singurii vinovati pentu clasa politica si situatia in care se afla.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: