Inspectoratul Scolar Judetean Arges implementeaza Educatie juridica in scolile si liceele din judet

Read Time1 Minute, 0 Second

tudosoiu copy

Foto: Prof. Dumitru Tudosoiu Inspectorul General al ISJ Arges

Inspectoratul Scolar  Judetean Arges  hulit de presa locala datorita unor rocade si concursuri pentru posturile sale …arunca o provocare  tuturor de bine sau de rau.

Educatia Juridica in Invatamantul Preuniversitar  ,Proiect Pilot Judetul Arges  este aceasta provocare. In cadrul acestui protocol institutiile cu atributii sunt parteneri egali si vor contribui la cel mai bun exemplu de buna practica al comunitatii.

In calitatea sa de partener principal  ISJ Arges  prin vocea Prof. Dumitru Tudosoiu a fost prima institutie semnatara. Prof.Tudosoiu  a continuat sa sublinieze nevoia de schimbare, de implicare personala ,civica si institutionala in educatia  tinerei generatii.

In acest proiect de educatie juridica sta convingerea  tanarului inspector general ca educatia schimba din temelii perceptia asupra societatii si vietii de adult. Dicolo de criticile locale  subiective ori obiective , inspectorul general Prof. Dumitru Tudosoiu  are proiecte macro care sunt cu batatie pe termen lung . Mandatul sau de inspector general  poate fi discutat in fel si chip insa integritatea si faptele bune nu pot fi puse la indoiala.

Ramane de vazut daca echipa sa tine pasul cu timpul si viziunea  inspectorului general si a provocarilor vremii. Succes !

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: