News:PERSOANE DATE ÎN URMĂRIRE, DEPISTATE DE POLIŢIŞTI

Read Time1 Minute, 41 Second

Nr. 289 din 27 februarie 2016

 

PERSOANE DATE ÎN URMĂRIRE, DEPISTATE DE POLIŢIŞTI

 

 

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate aproape 200 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

 

În perioada 19 – 25 februarie a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 130 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 85 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

 

De asemenea, au fost depistate 66 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 54 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 6 aveau mandate de arestare preventivă, 3 persoane avea emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar în 3 situaţii existau emise sentinţe penală de internare.

 

Exemple:

 

ARAD ~ Un bărbat de 34 de ani, din judeţul Arad, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani şi 6 luni pentru comiterea infracţiunii de lovituri sau alte violențe, a fost depistat, la data de 22 februarie a.c., de poliţiştii de investigaţii criminale, pe raza localităţii Nădlac. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad în vederea executării pedepsei dispusă de instanţa competentă.

 

ARAD ~ La data de 22 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Arad au depistat un bărbat de 27 de ani, din Bolintin – Vale, județul Giurgiu, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de furt în bandă, faptă comisă pe teritoriul Germaniei. Acesta a fost identificat pe raza localității Nădlac și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

 

CLUJ ~ Poliţiştii de investigaţii criminale din Cluj au prins, la data de 22 februarie a.c., pe raza localităţii de domiciliu, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Gherla, județul Cluj. Acesta se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane şi a fost încarcerat în Penitenciarul Gherla.

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: