News:32 KG. DE CANNABIS, RIDICATE DE POLIȚIȘTII Romani

Read Time1 Minute, 12 Second

 

Polițiștii din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au ridicat 32 de kg. de cannabis, 4 pistoale, o pușcă cu aer comprimat, 21 de cartușe, 7 perechi de cătușe și diferite sume de bani, de la un bărbat bănuit de trafic internațional de droguri de risc./ Cel în cauză a fost reținut.

 

La data de 2 martie a.c., polițiștii din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat 3 percheziții la locuințele unui bărbat, de 35 de ani, bănuit de trafic international de droguri de risc.

 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 32 de kilograme de cannabis, 12 grindere, 4 pistoale, o pușcă cu aer comprimat, 21 de cartușe, 7 perechi de cătușe, 3.000 de euro și 1.700 de lei.

 

Au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un autoturism, un laptop, mai multe telefoane și un aparat GPS.

 

Din cercetări a reieșit că cel în cauză ar fi achiziționat drogurile din Europa de Vest, iar prin intermediul transportului terestru tip coletărie, drogurile ar fi fost introduse în România și ulterior distribuite atât în București, cât și în mai multe județe.

 

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T – Structura Centrală, iar în urma audierilor s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile.

 

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: