News:Mass Media …cautata pentru promovare dar exclusa in acelasi timp

Read Time1 Minute, 8 Second

Mass Media …atat de cautata ,dorita si manipulata de catre organizatii, politicieni si finantisti este in realitatea discriminata si nu in orice mod.

In diferite tari  media este considerata infractoare, este restrictionata si umilita ca profesie si libertate de exprimare.

Mass Media poate participa  la procesul schimbarii institutionale? Mass Media  poate fi suspectata ca isi depaseste  deontologia daca este implicata si sustine proiecte nationale ?

De ce trebuie sa se rezume la transmiterea si uitarea stirilor  a doua zi? De ce Mass Media nu ar putea sustine proiecte pozitive cum ar fi educatia , sanatatea ,justitia  si tot cee ce priveste societatea? Absolut fiecare entitate  cauta sprijinul Mass Media pentru a fi in centrul atentiei..insa atunci cand Mass Media este initiatorul unor proiecte chiar mai reusite de cat al institutiilor guvernamentale si  non guvernamentale…este restrictionata pe motiv ca nu este o intalnire cu presa.

De ce nu ar exista putiinta ca Mass Media sa fie un partener al schimbarilor pozitive  in relatia Institutie-Societatea Civila-ONG?

Daca Mass Media isi revendica existenta  in consemnarea  cotidianului si critica derapajele  institutionale si umane , participa si sustine  schimbarea mentalitatii generale  cu privire la respectul fata de lege, institutiile statului ….atunci este privita ca un ONG?

Care este rolul pe care trebuie sa il joace Mass Media  in scenariul  institutiilor guvernamentale ,non guvernamentale si financiar?

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: