News:În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 217 persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Read Time1 Minute, 21 Second

În perioada 26 februarie – 3 martie a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 133 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 89 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 84 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 66 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, una avea mandat de arestare preventivă, 7 persoane avea emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar în 8 situaţii existau emise sentinţe penală de internare.

Totodată, polițiștii au depistat o persoană urmărită prin Biroul Național Interpol și una evadată.

Exemple:

Polițiștii din Constanţa au depistat, la data de 3 martie a.c., un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Constanţa, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 5 ani, pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la proxenetism şi sprijinirea unui grup infracţional organizat. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Un bărbat, de 22 ani, din municipiul Piteşti, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie a fost depistat de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, la data de 3 martie a.c. şi încarcerat în Penitenciarul Colibaşi.

La data de 26 februarie a.c., polițiștii din Ilfov au depistat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Mileanca, județul Botoşani, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 7 ani şi 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: