Exista Educatie Juridica la nivel de institutii juridice adresate beneficiarilor elevi din Romania

Read Time52 Second

News247WorldPress  isi propune ca anul 2016 sa fie unul al educatiei ,al bunului simt si al informarii cetateanului . 2015  a insemnat o vasta activitate de cunoastere si sustinere a sistemului juridic, educatiei si internelor din Romania.

Dupa interviurile din 2015 cu instantele si parchetele, inspectoratele judetene de politie , anul acesta sunt in curs de  desfasurate interviuri cu privire la  educatie si administratie publica. Intervievarea la nivel national va aduce cititorului raspunsurile autoritatilor locale .

Exista la cel mai inalt nivel un protocol incheiat intre CSM, Ministerul Educatiei , Ministerul Public ..insa lipseste Ministerul de Interne. Dincolo de curiozitatea aplicarii acestui protocol si eforturile facute de catre magistratii procurori si judecatori, News247WorldPress doreste sa stie  cat de aplicat este acest protocol cat si alte proiecte cu acelasi continut.

Va invitam sa ne scrieti ce stiti despre implementarea acestui protocol cat si alte entitati care sunt active in acest domeniu.  ,,Educatie Juridica in Invatamantul Preuniversitar”   este sectiunea in care echipa noastra va promova toate initiativele  venite pe acest subiect.

 

00010002000300040005

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: