News: Romania isi poate permite leaderi?

Read Time2 Minute, 2 Second

Istoria a consemnat bossi si unul doi leaderi care au produs schimbari istorice pentru romani.

Ideea de boss in care unul gandeste pentru toti si este ajutat de vatafi, gasti, grupuri si coruptia din jurul sau. Bossul  are drept de smecherie si este puternic datorita  lingailor din grup ,grupa care la randul sau  asupreste si se imbogateste ilegal.

Romania este in acest moment  in aceasta situatie. Bossul Iliescu, Hrebenciuc, Sova, Ponta si toti cei nominalizati din rechizitoriile DNA apartin unui grup. Situatia tarii este cu neputiinta sa se stie cu punct si virgula datorita sinuciderii politice.

Societatea Civila nu a reusit sa isi gaseasca drumul, sa genereze leaderi  pentru simplu fapt ca a fost inghitita de boss. Au fost promise functii ,au fost numiti pe alte criterii decat de competenta si lista continua.

Foamea insa, nevoile urgente  ,perversitatea si ipocrizia este generata de dispretul bossului fata de multime. La nici cateva luni dupa investirea unui guvern….incep manifestatiile. ,,Jos X,Y, vrem xy, nu plecam” si placa continua.

Un guvern este usor dat de jos insa ce este in Parlament? Ce voteaza multimea ? Ce stie multimea de functionarea uni Parlament incapabil sa promoveze legi dupa care sa functioneze  tara?

In timp ce alte democratii functioneaza  si evolueaza fulger datorita stabilitatii legislative si economice, in Romania legile sunt amendate, declarate neconstitutionale datorita intereselor de grup pentru care au fost emise, exista legi care incalca alte legi, situatii in care un guvern nu poate guverna datorita unui parlament si lista continua.

Guvernul este alcatuit din reprezentantii fiecarei familii de bossi astazi in Romania. Cu ce legi sa vina acest guvern daca Parlamentul este ostil oricarei schimbari.? Ce pensii sa dea acest guvern si oricare pana la urma, ce alocari de fonduri ….daca parlamentarii nu construiesc legi serioase cu discernamant.

Aceasta lipsa de informare a electoratului si acceptarea unor pomeni electorale  pana la urma umilitoare ,,orez ,galeti ” si promisiuni SF.

Leaderii au dovedit contrariul . Multimea isi urmeaza leaderii neconditionat fiindca exista unitatea, importanta fiecaruia dintre cetateni este regasita in rezultatele finale ale societatii.

Un lider autentic  nu isi permite gasti, vatafi  si exploateaza  masele. Diaspora a sperat la un leader autentic prin votarea presedintelui, ,,strada” a cerut schimbari insa nu a putut sa fie aliatul unui leader fiindca acesta nu exista.

Atentie cetatean roman ….coruptia la care participi zi de zi, neinformarea , indolenta si lipsa de incredere personala  contribuie la puterea gastilor si a bossilor.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: