News: Inspectoratul Scolar Judetean Neamt lamureste implementarea educatiei juridice in judet

Read Time1 Minute, 26 Second

News247WorldPress a anuntat in materialele trecute ca 2016  va fi anul unor lamuriri cu privire la educatie, respect si implicare a autoritatilor romanesti. Concret fiecare  structura teritoriala  a Ministerului Educatiei, MJ, IGPR si ONG va fi intervievata in vederea  promovarii educatiei si a prevenirii.

Astazi ISJ Neamt  raspunde intrebarilor noastre din care  recomandam  sprijinul  elevilor si al parintilor de a sustine alaturi de noi eforturile magistratilor si al politistilor in promovarea  prevenirii si educatiei juridice.

Sectiunea ,,Educatie Juridica in Invatamantul Preuniversitar ” a fost creata  cu scopul de a promova  educatia juridica si de prevenire, prilej cu care va invitam sa ne scrieti si sa participati la formarea celui mai mare forum gazduit de media pe aceasta tema.

Intrebarile News247WorldPress:

1. Care este situatia incepand cu anul 2013 si pana in prezent a implementarii protocolului semnat de catre CSM si Ministerul Educatiei in scolile din judetul pe care il aveti in jurisdictie.?
2. Care este gradul de implementare si cunoastere la nivelul fiecarei unitati de invatamant al protocolului ?
3. Care sunt unitatile cu grad de risc infractional si ce ati intreprins pentru diminuarea fenomenului infractional?
4. Cine sunt ONGurile care isi desfasoara activitatea cu specific de prevenire si educatie in scolile din judet …si ce rezultate au acestea ?
5. Exista un acord exprimat de catre unitatile de invatamant cu privire la implemantarea educatiei juridice ca optional ori obligatoriu?
6. Care este atitudinea unitatilor de invatamant fata de educatia juridica si ce au propus in acest sens.
7. Daca cunoasteti activitatea judecatorului Cristi Danilet cum apreciati activitatea acestuia in cadrul protocolului si metodele sale de predare a notiunilor juridice?
8. Indicati in acest context ce metode ar putea duce catre succes implementarea protocolului.

00010002

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: