News: Protocoale incheiate intre institutii si ONG nefunctionale

Read Time56 Second

In Romania sunt exista protocoale incheiate interinstitutional si nonguvernamental care iti dau senzatia de cea mai perfecta cooperare.  Nu de multe ori sunt invocate protocoale de colaborare pe plan local si acestea sunt activitate  periodica, rara si inexistenta.

In locul acestor protocoale care pot fi incalcate cu usurinta ar putea exista prevederi obligatorii de lege  iar in cazul unor proiecte ample de implementare …inregistrate si raportate pentru a fi monitorizate rezultatele acestor protocoale.

Sunt protocoale care mascheaza folosirea spatiilor publice de catre diversi agenti economici spun ei ca promoveaza imaginea unui oras insa acel oras  nu a inregistrat nici un fel de progres, in concluzie nu isi justifica existenta acel proiect ori protocol.

News247WorldPres nu este instanta sa judece insa banii cetateanului sunt mult mai importanti decat ,,importanta” unor astfel de protocoale. Sunt intalnite actiuni comune o data pe an si cu pompa dar fara o analiza concreta a rezultatelor. Lipseste cu desavarsire intervievarea sub forma de sondaj a beneficiarilor.

Conducerea structurilor teritoriale comunica la centru ca …au facut si desfacut si sunt in cele mai bune relatii cu toata lumea….exista protocoale.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: