Skip to content
Advertisements

News : News:IPJ ARGES- Vernisajul „Poliţia, Tradiţie şi Modernitate”.


Cu prilejul aniversării a 194 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne, a devenit deja o tradiţie ca poliţiştii să fie alături de cetăţeni pentru a sărbători.

Luni, 21 martie a.c., începând cu ora 11:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş şi Muzeul Judeţean Argeş, vă invită să participaţi la vernisajul expoziţiei temporare „Poliţia, Tradiţie şi Modernitate”.
Aceasta va fi expusă la Muzeul Judeţean Argeş, în perioada 21 – 27 martie a.c. şi va prezenta evoluţia Poliţiei Române de la „arnăuţi” şi până în prezent.

Marţi, 22 martie a.c., începând cu orele 11.00, jurnaliştii acreditaţi sunt invitaţi să participe alături de poliţişti, la un Cupa Presei la TIR, eveniment organizat în poligonul Budeasa din municipiul Piteşti.

Tot în aceeaşi zi, începând cu orele 14.00 la Stadionul Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, va fi organizată un Cupa Ziua Poliţiei la Fotbal, un meci între echipa de fotbal a I.P.J. Argeş şi echipa procurorilor din cadrul unităţilor de Parchet din Municipiul Piteşti.

În cadrul evenimentelor publice dedicate Zilei Poliţiei Române, miercuri, 23 martie a.c. între orele 10.00 şi 12.00 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş îşi deschide porţile pentru a fi vizitat de elevi şi preşcolari.
Aceştia vor fi întâmpinaţi de poliţiştii Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic şi cei din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale.
Tot în aceeaşi zi, Poliţiile Municipiilor Câmpulung şi Curtea de Argeş îşi vor deschide porţile pentru a fi vizitate de elevi şi preşcolari.

Activităţile se încheie vineri, 25 martie 2014, începând cu orele 12.00, când poliţiştii argeşeni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pe traseul Piaţa Primăriei – Piaţa Vasile Milea din municipiul Piteşti. De asemenea, în Piaţa Vasile Milea vor fi amenajate standuri expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea de poliţie: laboratorul mobil, folosit de Serviciul Criminalistic pentru realizarea cercetării eficiente la locul comiterii infracţiunilor, autospecialele folosite de poliţişti în misiunile operative, precum şi o expoziţie de arme, aflate în dotarea luptătorilor SAS.
BIROUL DE PRESĂ

0002

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: