Advertisements

Romanii platesc campania electorala a partidelor politice si candidatilor independenti

Sub pretextul  eliminarii coruptiei si a evaziunii fiscale  ,partidele politice romanesti au gasit o solutie salvatoare…..plata campaniei electoralede la bugetul de stat.

Actualul legislativ prin componenta sa nu de multe ori a surprins prin deciziile luate insa nu in respectul fata de cetateni ori interesului national.

In acest moment lipsa  filantropilor care au finantat spectrul politic datorita  planurilor dejucate de catre justitie ,  fara lideri si traficanti de influenta,retrocedari, locuri de munca si functii guvernamentale ori institutionale ….romanii vor plati campania electorala .

In afara pierderilor uriase de imagine si trai socio economic  romanii nu isi vad rezultatul pozitiv pentru banii platiti diferitelor structuri institutionale. Aceasta dare in plata a campaniei electorale catre contribuabilul roman nu va rezolva pe termen scurt problemele.

Banii de la buget au fost intotdeauna o nebuloasa si nimeni nu a vorbit despre acest lucru, nimeni nu a controlat ban cu ban visteria si daca a facuto probabil este la tratament datorita celor aflate.

In aceasta situatie daca partidele politice nu sunt  eligibile pentru schimbarea in bine a situatiei pe plan economic si social a Romaniei …de ce nu este agreat sistemul tehnocrat?

Politic si institutional  partidele politice sunt prin Constitutie  recunoscute ca rol si conducere a tarii. Institutional partidele politice falimenteaza  si distrug inclusiv speranta de bine a fiecarui roman.

Averile cumulate de catre spectrul politic  nu mai  pot  sustine campania electorala ?   Limitarea unei sume modice  platita de  catre contribuabil poate fi o lectie….poti trai cu o pensie de 400  de lei, poti trai cu un salariu de 1000 de lei? ….iti poti face campanie cu 1500 de Euro?

Cine are nevoie  de o campanie scumpa daca x sau y este cel mai prost produs?

By

Robert Williams

Editor in Chief

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

MAI/ Ministerul Afacerilor Interne susține ”Ora Pământului”

Ministerul Afacerilor Interne se alătură demersului Guvernului României de a participa la evenimentul ”Ora Pământului”. Astfel, în această seară, în intervalul 20.30 – 21.30, vor fi stinse luminile atât la sediul Ministerului Afacerilor Interne din Piața Revoluției nr.1 A, cât și în majoritatea clădirilor aparținând structurilor MAI, unde nu se […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: