Advertisements

Romania: Pastele Ortodox

Conform  celor relatate in Biblie   sunt zile de cumpana si deznadejde. Are loc vanzarea  lui Isus Christos  , violenta torturii si mai apoi minunea Invierii . Pana la Invierea Domnului  se petrec multe rele,cruzime si tot ce este mai rau din om.

Invierea este acceptata timid de cei mentionati in Biblie datorita  fricii si slabiciunii interioare . Uneltirea si raul uneori biruie si imprima suspiciunea , orbind practic frumosul si adevarul .

In aceste zile  grele pentru Romania si romani ,in care multi sunt in pribegie pentru un trai mai bun, in care multi sunt saraci chiar daca muncesc decent , in care politicienii sunt smintiti din cauza relelelor si faradelegilor…in care fiecare isi doreste o tara mai buna si mai prospera,Invierea Domnului Isus Christos va invata  din existenta Lui.

Toate relele au un sfarsit. Fiecare dintre voi romani  puteti fi mai buni , cinstiti si  intelepti in fata oricarei situatii. Alegerea voastra  face pe altii mari si tot voi ii puteti face pe acestia  la fel de mici si neinsemnati asa cum ei va considera acum.

Paste Fericit!

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: