Law Enforcement

IPJ Dambovita este ,,Institutia Zilei” pentru activitatea de prevenire


IPJ Dambovita are o misiune dificila in ceea ce priveste siguranta cetateanului. Cu infractiune peste medie  si destul de faimoasa Dambovita este totusi in siguranta.

DANIL ZEPIȘI – Inspector Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița

Comisar șef de poliție

Program audiente:

Miercuri: 10.00 – 12.00 (la sediul inspectoratului)

16.00 – 16.30 (la sediul inspectoratului)

Vineri 11.00-13.00 (în teritoriu: săptămâna I-a din lună Găeşti)

Siguranţa elevilor, o prioritate a poliţiei dâmboviţene

Activitatea de prevenire a fost inteleasa de catre echipa IPJ Dambovita ca fiind prioritate absoluta in vederea diminuarii acestui fenomen. Adulti si copii deopotriva prin diferite actiuni,campanii si proiecte au fost si sunt informati .
Drepturile aduc si obligatii. Cetatenii trebuie sa inteleaga ca rolul politiei este unul preventiv si social si ca siguranta lor ii priveste si pe ei depinzand de acestia sa ofere comunitatii un grad de securitate printr-un  ,,NU” hotarat infractiunii.
Agentia de Stiri News247Worldpress acorda distinctia  ,,Institutia Zilei”  pentru implicarea activa a IPJ Dambovita in activitatea de prevenire si educatie juridica.

Biciclişti în siguranţă

Bicicliștii au fost informaţi despre regulile de circulaţie ce trebuie respectate atunci când se deplasează cu bicicletele pe drumurile publice, precum şi în parcuri sau zone de agrement

Citeşte tot

  • CAFENEAUA PREVENIRII, la Găești

    Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu Consiliul Judeţean al Elevilor și studenți ai Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia Târgoviște au organizat o întâlnire interactivă cu liceenii găeșteni, având ca temă educația pentru viață prin respect și […]

    By

    Robert Williams

    Editor in Chief

Advertisements

Categories: Law Enforcement