Breaking News

Strungari, lacatusi, maistri, sefi de atelier, electricieni uneori ingineri si directori…sunt astazi prefecti cu doctorate, primari, senatori, deputati si magistrati.

Cine ne sunt alesii? Faimosi si inteligenti prin facultati, masterate  si doctorate socotite ca timp de realizare ar trebui sa se mai nasca inca odata.

Strungari, lacatusi, instalatori, eletricieni,  sefi de atelier,  ingineri la uzine si mamuti industriali  in cativa ani…studenti eminenti la facultati  din orase care nu au existat vreodata universitati cel mult liceu.

Domnii rebranduiti sunt astazi fratia din  partide si aparatul Administratiei Publice Centrale si Locale.

Consilieri locali si judeteni, primari, prefecti, senatori si deputati, secretari de stat , ministri, sefi ai celor doua camere ale legislativului…nici o institutie nu este ocolita  de carieristi proletari  experti in  aplicarea legii  avand diplome, masterate si doctorate .

Ce fel de legi au votat si aplica astfel de proletari? Cum poate un astfel de proletar (fost/sau nu) informator al securitatii sa ajunga  Primi procuror (cazul Iulian Preda)?

Sustinatorii  sunt angajatii din sectorul privat  care platesc taxele si sunt exploatati. Bugetari fiind in grija exclusiva a fostilor sefi de tura, atelier, sectie , departament, platforma, uzina, institut si sindicat…de nadejde.

Isi poate construi tinara generatie un viitor mai bun pe actualul schelet al proletariatului rebranduit care nu a schimbat nimic din comportamentul de informator ori al relatiilor incalcand legea in detrimentul economiei nationale si al prosperitatii societatii?

By

Robert Williams

Editor in Chief