Conferinţă de presă – Uniunea Salvaţi Romania filiala Argeş

Read Time1 Minute, 1 Second
Uniunea Salvati Romania, filala Arges, prezinta joi, la ora 13.00 candidatii pentru alegerile parlamentare din decembrie. Ionut Mosteanu, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor, va candida pentru Camera Deputatilor cu intentia de a oferi argesenilor, el si ceilalti candidati ai USR Arges, o alternativa la vechii politicieni.
Conferinta de presa va avea loc la sala de conferinte de la Business Forum, Blvd I.C. Bratianu 48 – 52.
Liviu – Ionut Mosteanu marturiseste, dupa un an de experienta in administratie:
Mi-am dat seama ca progresul Romaniei se va intampla doar daca vom schimba sangele in sistem, asa ca am lasat deoparte viata linistita pe care o aveam si am decis sa ma implic. Candidez la Camera Deputatilor in Judetul Arges pentru Uniunea Salvati Romania pentru a le oferi argesenilor o alternativa la vechii politicieni.
Impreuna reusim.Pe valul de furie amestecata cu optimism de la sfarsitul lui 2015 am venit sa pun umarul alaturi de guvernul Ciolos. Am fost consilier al ministrului transporturilor si apoi secretar de stat in acelasi minister. Am inteles din interior de ce nu avem infrastructura si de ce nu merg companiile de stat – pentru ca politicul a detinut controlul acestora, punand interesele de grup inaintea intereselor nationale

About Post Author

Robert Williams

%d bloggers like this: