Încheierea întâlnirilor regionale privind pachetul legilor justiției

Read Time56 Second

În data de 7 octombrie 2016, Ministerul Justiției a lansat procesul de informare și consultare publică  privind modificarea și completarea legilor justiției (legea nr. 303/ 2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, legea nr. 304/ 2004 privind organizarea judiciară și legea nr. 317/ 2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii).

 

Parte a acestui proces, în perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2016, Ministerul Justiției a organizat trei întâlniri regionale, la Cluj-Napoca, Iași și București cu magistrați, reprezentanți ai altor profesii juridice, parteneri instituționali și societatea civilă.

 

Procesul de informare și de consultare a publicului oferă părților interesate posibilitatea de a contribui cu sugestii pentru o bună implementare a măsurilor de reformă a sistemului judiciar.

 

Mai pot fi trimise propuneri până vineri, 11 noiembrie 2016, la adresa legijustitie@just.ro.

 

În urma analizei și a rezultatului procesului de informare și de consultare, Ministerul Justiției va definitiva forma proiectelor care vor fi supuse spre aprobare Guvernului și transmise Parlamentului, spre adoptare.

 

Mai multe detalii referitor la această consultare: http://www.just.ro/proiect-de-modificare-si-completare-a-legilor-justitiei/

 

Biroul de presă

 

About Post Author

Robert Williams

%d bloggers like this: