Comitetele de parinti in marea lor majoritatea un parazit pentru actul didactic

Read Time1 Minute, 25 Second

Implicarea parintilor  si reprezentarea lor in consiliul de administratie al scolii  este gresit inteleasa de catre gastile si fratiile de care News247WorldPress a mai atras atentia .

Comitetul de PARINTI  este garantia ca scoala asigura  transparenta si profesorii nu mai au unele obiceiuri insa obiceiurile si ,,organizatorii, influentii” sunt acum in comitetele de parinti.

Aceste comitete de parinti formate exclusiv din parinti ai caror copii au rezultate slabe, au probleme de comportament astfel incat exemplul lor negativ distruge echilibrul si actul didactic …..pun in dificultate prestanta si autoritatea cadrului didactic.

In cazul unor probleme  scoala nu poate face mare lucru. Parintii nu sunt obligati sa accepte consilierea psihologica si atunci prezenta medicului scolii, psihologului scolii  este vazuta ca o jignire .

Cum pot fi protejati cadrul didactic si copii al caror comportament este influentat de catre  ,,organizatori si influentii” parinti  acoperiti de prevederile legii in care le da dreptul sa se implice ca si comitet de parinti?

Sub motivul  si pretextul ca majoritatea hotaraste  se fac cheltuieli  inutile , se organizeaza evenimente inutile astfel se capuseaza autoritatea cadrului didactic si se inchide ochii in cazul comportamentului  copiilor de  ,,influenti si organizatori”.

 

Un caz nemaitalnit  de la functionarea scolii este ca tot acest tip de  ,,initiatori, binevoitori si organizatori” au acces la datele  si situatia elevilor in situatia care parintii acestora  ar putea ridica problema de comportamnet legalitate etc.

Este extraordinar sa gasesti  parinti care  stau pe toata durata actului didactic in clasa  sub motivul voluntariatului  prin comitetul de parinti nefiind altcineva decat aceasi ,,organizatori,influenti  etc”.

1234

Transmitem  Ministerului Educatiei , Inspectoratelor Scolare Judetene, Directorilor , Consiliilor de Administratie, Consiliilor Profesorilor …rugamintea de a lua atitudine in privinta abuzurilor facute de catre comitetele de parinti .

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

%d bloggers like this: