News247WorldPress recomanda Expozitia de pictura pe sticla ,,Intre Lumi”Joi 1 Decembrie la Galeria de Arta Elite Prof Art Bucuresti

Read Time54 Second

 

“Galeria Elite Prof Art va găzdui în perioada 1 – 10 dec. 2016 expoziția de pictură pe sticlă a artistelor bistrițene Ottilia Cormos și Cornelia Tersanski. . Utilizând un suport întâlnit în special în arta meșterilor iconari, sticla, cele două artiste  transformă acest suport fragil, bidimensional, într-un spațiu al proiecției sentimentelor, trăirilor, viselor și gândurilor lor, ce dobândește o expresie picturală, decorativă ce înglobează firesc o simbolistică a meditației. ÎNTRE LUMI, între lumea noastră și cea a percepțiilor, este o graniță aproape invizibilă, pe care o putem distinge în măsura în care suntem capabili să ne inversăm trăirile, să le privim cu aceeași intensitate și pe reversul suprafeței lichide a sticlei care captează și reflectă lumina din sufletul nostru. Ottilia Cormos și Cornelia Tersanski   materializează această graniță și ne invită să pătrundem în lumile lor, să privim de-o parte și de alta a sticlei, ca printr-o fereastră deschisă.”

Roxana Bărbulescu – critic de artă

Eveniment recomandat si sustinut prin parteneriat media  de catre  Agentia de Stiri News247WorldPress  impreuna cu Galeria de Arta Elite Prof Art din Bucuresti.

About Post Author

Robert Williams

%d bloggers like this: