O autoutilitară şi piese auto, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei, au fost recuperate de poliţiştii din Argeş…

Read Time1 Minute, 15 Second

Nr.  1505  din 22 noiembrie  2016

PRINŞI ÎN FLAGRANT DELICT DE POLIŢIŞTI

 O autoutilitară şi piese auto, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei, au fost recuperate de poliţiştii din Argeş, în urma unei acţiuni de prindere în flagrant organizată pe raza comunei Buzoeşti. Bunurile au fost recuperate în totalitate de poliţişti predate persoanei vătămate.

 

La data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au prins în flagrant delict 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false.

 

Cei în cauză sunt bănuiţi că, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie a.c., ar fi sustras de pe raza municipiului Piteşti, două plăcuţe cu numere de înmatriculare, pe care le-ar fi montat la un autoturism cu care s-ar fi deplasat pe raza comunei Buzoeşti.

Displaying DSCN7994.JPG

Ulterior, aceştia ar fi sustras o autoutilitară încărcată cu piese auto din comuna Buzoeşti.

 

Valoarea cumulată a autoutilitarei şi a pieselor auto este de aproximativ 100.000 de lei.

Displaying DSCN7989.JPG

 

Acestea au fost recuperate de poliţişti şi predate persoanei vătămate.

 

Persoanele au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de arestare preventivă.

 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

 

About Post Author

Robert Williams

%d bloggers like this: