News247WorldPress: Liceul Tehnologic ,,Dacia” din Pitesti continua eforturile de implementare a Educatiei Juridice alaturi de partenerii institutionali

Read Time1 Minute, 9 Second

Educatie Juridica….un deziderat indispensabil pentru  viitorii contribuabili si electori,pentru viitorii membri ai societatii civile si ai opiniei publice.

Agentia de Stiri News247Worldpress  in calitate de inititaor si ISJ Arges (partener principal) impreuna cu Baroul Arges, Curtea de Apel ,IPJ Arges si DGASPC  au ramas in cursa anului scolar 2016-2017  numita Educatie Juridica, Prefectura Arges si CJ au renuntat la parteneriat din diferite motive.

Explicarea legislatiei in vigoare, functionarea sistemului judiciar, ce reprezinta justitia, prevenirea, legea protectiei copilului, ce inseamna un avocat si rolul sau in viata societatii etc….sunt acum cunoscute datorita eforturilor comune  incepute in anul scolar 2015-2016 ca proiect pilot in judetul Arges.

Elevii formeaza  un auditoriu extrem de matur,selectiv si interesati de problemele actuale, de siguranta lor prin cunoasterea legilor si a respectului fata de ei insisi si societate.

Liceul Tehnologic ,,Dacia” Pitesti este  primul liceu din Arges si din Romania care beneficaza de o infrastructura  a partenerilor institutionali. Scoala  Negru Voda Pitesti a deschis activititatea de Educatie Jutidica din anul scolar 2016-2017, anul trecut fiind deschisa in premiera de catre Scoala Gimnaziala Nicolae Iorga si continuata  de catre  celelate scoli gimnaziale .

Agentia de Stiri News247WorldPress impreuna cu partenerii din protocol  asigura elevii din Arges ca vom depune toate eforturile sa ajungem la cat mai multi dintre ei cu ajutorul scolilor si liceelor .

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

 

About Post Author

Robert Williams

%d bloggers like this: