Breaking News

Educatie Juridica la Scoala Gimnaziala Ion Pilat din Pitesti

Activitatea de Educatie Juridica a avut loc la Scoala Gimnaziala Ion Pilat din Pitesti  la clasa a -V-a unde au fost dezbatute  generale despre prevenire, continutul de pe facebook, pornografia infantila si mai apoi au urmat intrebarile copiilor despre diferite etape ale cercetarii penale, apararea legitima….si posibilitatea ca martorii sa minta in procese?

IPJ Arges, Curtea de Apel si ISJ Arges au fost astazi invitatii scolii impreuna cu Agentia de Stiri News247WorldPress …initiatorul Proiectului Pilot de implementare a Educatiei Juridice  in judetul Arges.

img_0001img_0002img_0003

Felicitam elevii ai caror oaspeti am fost datorita  intrebarilor si a inteligentei de care au fat dovada astfel incat reprezentantii IPJ ai Curtii de Apel au raspuns cu greu intrebarilor datorita nevoii de cunoastere al celor mici.

img_0004

Foto:Reprezentantii  ISJ, IPJ si Curtea de Apel Pitesti la activitatea de Educatie Juridica la  Scoala Gimnaziala Ion Pilat din Pitesti

Agentia de Stiri News247WorldPress multumeste  partenerilor ISJ Arges, Baroul Arges, Curtea de Apel, DGASPC Arges si IPJ Arges pentru efortul de a fi in mijlocul elevilor si in scoli astfel contribuind la o intelegere a legii si a valorilor societatii de catre cei mici.

By

Robert Williams

Editor in Chief