Project ,, Education"

Liceul Penticostal Elim din Pitesti a fost gazda Curtii de Apel, IPJ,ISJ si News247WorldPress pentru activitate de Educatie Juridica

Liceul Penticostal Elim din Pitesti  al IV-lea liceu din Pitesti care ofera elevilor activitati de Educatie Juridica. Domnul judecator dr.Ion Rebeca  (Curtea de Apel) a vorbit elevilor din anul terminal al Liceului Elim…despre Constitutie, organizarea statului, traseul aprobarii legilor, felul acestora ca importanta,functionarea legislativului etc.

Continuarea activitatilor de Educatie Juridica la Liceul Elim va aduce elevilor din anii terminali raspunsuri la intrebarile lor. Multumim elevilor si conducerii Liceului Penticostal Elim pentru implicare in eforturile noastre comune (News247WorldPress, Baroul Arges,Curtea de Apel,DGASPC Arges, ISJ Arges si IPJ Arges) astfel incat  absolut toti elevii au ocazia sa beneficieze de profesionalismul vorbitorilor si nu balciuri in care shoppingul este obligatoriu ca ,,sponsorizare”.

Educatia Juridica se face in scoli si nu in hoteluri, sali de cinema, sali de sport ori alte locatii care nu legatura cu scoala.

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

Related Posts