Jurnalista Lavinia Pavel este nominalizata ,,Person of the Year 2016″ la News247WorldPress

Read Time58 Second

Image may contain: 1 person, standing

Foto: Lavinia Pavel

Nominalizarea ca ,,Person of the Year 2016″  de catre Agentia de Stiri News 247WorldPress   nu este deloc intamplatoare.

Lavinia Pavel  …,,Cine sunt eu? Mă numesc Lavinia Pavel, prietenii îmi spun simplu: Ina. Viața de zi cu zi înseamnă multe telefoane, întâlniri, filmări, dar și o luptă cu mentalități, sisteme, turbulențe ale societății. Viața mea se învârte în jurul sportivilor din segmentul juvenil. Existența noastră presupune o cronologie. În sport însă, ea nu este respectată de societate și nici de mass-media. Se vorbește despre copilăria sau junioratul unui sportiv abia după ce acesta revine cu medalii de la competiții și este un mare campion ADULT. Nu, nu este corect. Copilăria și adolescența în cazul sportivilor reprezintă stadiile junioratului. Cândva am practicat și eu sport… cunosc carențele sistemului și știu că specialiștii nu zăbovesc în România. În viața de zi cu zi, sunt un cetățean care a refuzat să fie comod, corupt și indiferent.”

Citeste mai departe: https://sportescu.ro/lavinia-pavel-copii/

In prezent Lavinia Pavel deruleaza un proiect care il va dezvalui curand,detalii pe contul  Laviniei Pavel  https://www.facebook.com/laviniainapavel

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

%d bloggers like this: