Advertisements

Ceremonia de preluare a mandatului de ministru al apărării naționale de către Gabriel Beniamin Leș

 

În cadrul unei ceremonii desfășurate la sediul M.Ap.N., Gabriel Beniamin Leș a preluat joi, 5 ianuarie, mandatul de ministru al apărării naționale.

Noul ministru a mulțumit predecesorului său, Mihnea Motoc, pentru activitatea depusă la conducerea instituției și pentru modul în care au colaborat în timpul mandatului său de secretar de stat la Departamentul pentru armamente.

La rândul său, Mihnea Motoc a declarat că este convins că ministrul Leș va avea un mandat de succes la Ministerul Apărării Naționale, instituție cu a cărei problematică și proiecte majore noul ministru este deja familiarizat.

La ceremonie au fost prezenți șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, șefii categoriilor de forțe ale Armatei și șefi ai structurilor centrale din M.Ap.N.

 

Imagini de la ceremonie:

Download link
Movie_00_(investire_min)_1483610486.mpg (242.88 MB)

 

 

Secția Presă a M.Ap.N.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Polițiștii efectuează activități pentru punerea în executare a unui mandat de arestare preventivă emis, astăzi, pe numele inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian.

La data de 5 ianuarie a.c., Poliția Română a primit un mandat de arestare preventivă emis de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe numele inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian. Conform mandatului, magistrații au dispus arestarea preventivă a celui în cauză, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: