Skip to content
Advertisements

Politia de Frontiera: Trei cetăţeni din Kosovo, opriţi la frontiera de sud-vest


Politia de Frontiera

Trei cetăţeni din Kosovo, opriţi la frontiera de sud-vest

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, au depistat trei cetăţeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 04.01.2017, în jurul orei 23.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga – I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere, în urma căreia au depistat trei persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România, în apropierea localităţii Comloşu Mic, judeţul Timiş.

Persoanele în cauză, care nu deţineau documente de identitate asupra lor, au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt trei bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei trei bărbaţi urmând să fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

VIDEO
trei-cetateni-din-kosovo-2c-opriti-la-frontiera-de-sud-vest.mp4

 

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-trei-cetateni-din-kosovo-opriti-la-frontiera-de-sudvest-8233.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: