Breaking News

Politia de Frontiera: Restricții de trafic la frontiera cu Bulgaria, pentru toate tipurile de mijloace de transport

Politia de Frontiera

Restricții de trafic la frontiera cu Bulgaria, pentru toate tipurile de mijloace de transport

Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că începând din această dimineață, toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise pe toate direcțiile, pentru toate tipurile de mijloace de transport.

Displaying 1483697651418-20-S4.jpg

În același timp, circulația din/spre orașele Ruse, Silistra și Dobrici din R. Bulgaria este închisă pentru toate categoriile de mijloace de transport, precum și circulația vehiculelor de marfă din zona Calafat – Vidin, către interiorul Bulgariei.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră bulgare, iar conducătorii auto care tranzitează  punctele de trecere a frontierei de la granița cu R. Bulgaria sunt informați de către polițiștii de frontieră cu privire la aceste restricții de trafic din tara vecina.

 

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-restrictii-de-trafic-la-frontiera-cu-bulgaria-pentru-toate-tipurile-de-mijloace-de-transport-8240.html

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.