Law Enforcement

Politia de Frontiera: Puncte de frontieră ce pot fi tranzitate la frontiera cu R. Bulgaria


Politia de Frontiera

Puncte de frontieră ce pot fi tranzitate la frontiera cu R. Bulgaria

Reamintim participanților la trafic că începând de ieri, 7 ianuarie a.c., au fost ridicate restricţiile de circulaţie doar prin P.T.F. Giurgiu – Russe și P.T.F. Calafat – Vidin pentru toate categoriile de autovehicule, măsuri instituite ca urmare a condiţiile meteo nefavorabile, la intrarea pe teritoriul R. Bulgaria.

Precizăm faptul că prin cele două puncte de frontieră se circulă în condiții de iarnă și că polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului și micşorării timpilor de aşteptare.

Prin punctele de trecere ale frontierei Turnu-Măgurele,  Zimnicea și  Bechet nu se desfășoară activități specifice de trecere din cauza imposibilității transbordării cu BAC-ul.

De asemenea, reamintim faptul că drumurile adiacente celorlalte puncte de frontieră de la granița cu Bulgaria, de pe teritoriul celor două state, sunt impracticabile din cauza conțiilor meteo nefavorabile, motiv pentru care le recomandăm să folosească doar cele două puncte pentru care au fost ridicate restricțiile de trafic, P.T.F. Giurgiu – Russe și P.T.F. Calafat – Vidin.

 

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-puncte-de-frontiera-ce-pot-fi-tranzitate-la-frontiera-cu-r-bulgaria-8242.html

Advertisements

Categories: Law Enforcement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.