Skip to content
Advertisements

Politia de Frontiera: Doi cetăţeni turci și un sirian au încercat sa intre ilegal în România prin la P.T.F. Calafat


Politia de Frontiera

Doi cetăţeni turci și un sirian au încercat sa intre ilegal în România  prin la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.P.F. Calafat au descoperit doi cetăţeni turci și un sirian, care au încercat să intre ilegal în ţară, evitând controlul din Punctul de Frontieră Calafat.

În data de 10.01.2017, în jurul orei 23.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat au observat, în zona adiacentă P.T.F. Calafat, trei persoane care se deplasau pe jos dinspre Bulgaria spre România printre autocamioanele staționate la controlul de frontieră.

Polițiștii de frontieră doljeni au declanșat o acțiune specifică și au procedat la reținerea și conducerea la sediul P.T.F. Calafat a acestora.

Displaying 1484123855413-50-S4.jpg

La cercetari, persoanele in cauza au declarat că doi dintre ei sunt cetățeni turci, iar al treilea este cetățean sirian si au vârste cuprinse între 21 și 37 ani. Barbații au mai  declarat ca au trecut podul peste Dunăre ascunși sub remorcile a două automarfare, au escaladat gardul de protecție  al punctului de frontiera si au incercat sa intre ilegal in Romania întrucât nu dețineau documente de călătorie asupra lor.

Displaying 1484123856305-49-S4.jpg

Aceștia au plecat în urmă cu aproximativ două luni din Turcia pe ruta Turcia – Bulgaria și intenționau să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, migranţii, au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

VIDEO
doi-cetateni-turci-si-un-sirian-au-incercat-sa-intre-ilegal-in-romania-prin-la-p-t-f–calafat.mp4

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: