Nominalizarile pentru ,,Person of the Year 2016″ s-au incheiat astfel castigatorii…


Agentia de Stiri News247WorldPress a incheiat nominalizarile pentru  distinctia ,,Person of the Year 2017″ inceputa in data de 2 Ianuarie 2017. Diplomele au fost trimise castigatorilor  in doua etape intre 9-15 Ianuarie 2017 si va continua pentru ceilalti castigatori in zilele urmatoare.

Reamintim ca nominalizarile si  criteriile sunt obiective si evaluate de catre Agentia de Stiri News247WorldPress. Persoanele nominalizate si castigatorii au fost monitorizati pe toata durata anului astfel fiind luate in considerare exclusiv contributia profesionala si nu atacul la persoana ori senzationalul. Aceste nominalizari cat si  premierea  este  un ,,Multumesc”public si apreciere, nefiind insotite de  bani ori alte avantaje .

In societatea spre care se tinde,  eforturile pot fi rasplatite simbolic , increderea  unei astfel de nominalizari si distinctii este imperios necesara stabilindu-se relatii civilizate intre Societate-Institutii- Cetatean.

Agentia de Stiri News247WorldPress felicita castigatorii si multumeste cititorilor pentru increderea acordata acestora.

Castigatorii  Premiilor ,,Person of the Year 2016″ la News247WorldPress sunt urmatorii:

Sectiunea Societate Civila

Laura Ștefan-  este coordonatorul activităților anticorupție pentru Expert Forum. Are o experiență profesională de peste 10 ani în practicile publice și private. Activează și ca expert internațional pentru Comisia Europeană, UNDP, OECD și alte organizații internaționale în domeniile reformei juridice, anticorupției și spălării banilor.

În anul 2011, Comisia Europeană a numit-o membru al Expert Group on Corruption.

Laura Ștefan. Între 2005 și 2007 a ocupat funcția de director în cadrul Ministerului Român de Justiție, responsabilă de politicile anticorupție. A elaborat și a pledat pentru adoptarea legislației anticorupție, a elaborat programe de conștientizare publică și a lucrat la reforma Oficiului procurorilor publici.

Laura Ștefan. De-a lungul timpului, Laura Ștefan a ocupat funcții reprezentative, precum: Șeful delegației și membru al biroului GRECO, înalt reprezentant pentru SPAI și SPOC, reprezentantul României la Rețeaua Anticorupție OECD și forumurile globale ONU pe tema corupției și a crimei organizate, membru al Rețelei Practicienilor Anticorupție UNDP. Anterior, a fost Consilier juridic în cadrul a două programe finanțate USAID.

Laura Stefan a fost recompensată cu  premiul “Femeia curajoasa a anului 2015”, distincție acordată de Ambasada Statelor Unite ale Americii la București.(Sursa: DC News)

Image may contain: 1 person

Foto : Silvia Martis Tabusca

Silvia has been nominated by the US Embassy in Romania for the international award – 2015 “Hero Acting to End Modern Slavery”.

Silvia Maria Tăbușcă is a Law Professor at the Romanian-American University, School of Law (Director of the Center for Human Rights and Migration), and a Postdoctoral Research Fellow at the Romanian Academy (of Sciences) in Bucharest, Romania. She has been working in the field of international human rights protection for over ten years, with a specific focus on non-discrimination (Roma, disability, women) and, more recently, on human security (migration, refugees, and human trafficking). Silvia is recognised as a leading consultant (working with Milieu Ltd., UNDP, UE institutions/MS embassies in Romania) and an independent expert, being involved in many national and international projects.

Monica Gheorghiu. Project Manager, MBA. Femeia Anului 2012 pentru Apararea si Promvoarea Drepturilor Copilului
Sunt consultant de management, membru Mensa UK, freelanceer si antreprenor social. Am terminat un MBA ca bursier Soros in 2004, la CEU Business School si un Exchange Progam in SUA la Weatherhead School of  Business, top 10 in Antreprenoriat in SUA cu specializarea Marketing si IT.  Visul meu este sa realizez un campus verde pentru copiii supradotati, promovand acest proiect al inteligentei inalte, un proiect care aduce o contributie sociala imensa, un plus de valoare autentica si un drive social maxim. Click pentru mai mult.

Categoria Justitie:

Image result for augustin lazar procuror general

Prof.Univ.Dr. Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei

Image result for ioana albani procuror

Ioana Bogdana Albani , Procuror Sef Adjunct DIICOT

Judecator Dana Garbovan, presedinte al  Uniunii Nationala a Judecatorilor din Romania

Image result for NETEJORU B. LUCIAN

Lucian Netejoru, judecator inspector sef al Inspectiei Judiciare

Image result for gheorghe stan

Gheorghe Stan, procuror, inspector sef adjunct  al Inspectiei Judiciare

Nistor CĂLIN
Procuror șef adjunct Direcție DNA

Categoria  Mass Media

Image result for andrei savescu

Dr. Andrei Săvescu – Managing Partner – este avocat în Baroul Bucureşti din anul 1994. Arbitru în cadrul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR. Predă drept civil şi dreptul internetului. Coordonator JURIDICE.ro.

Image result for mircea fica legal magazin

Mircea Fica , Senior Editor http://legalmagazin.ro/

Image may contain: 1 person, standing

Lavinia Pavel, jurnalist,producator si prezentatoare TV

Image may contain: 1 person, standing, phone and indoor

Cristi Iordache , Initiator si fondator Oficial Media 

Sectiunea Educatie

Image result for dumitru Tudosoiu

Dumitru Tudosoiu, Inspector general al ISJ Arges

Image may contain: 1 person, close-up

Prof. Adrian Voica

Presedinte  Sindicatul Invatamantului Preuniversitar Argesean Muntenia
Sectiunea Juridic
Image result for stefan deaconu
Prof. Univ.Prof. univ. dr. Ştefan Deaconu
Stefan Deaconu este profesor de drept constituţional la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti. Are studii aprofundate în domeniul dreptului public şi al ştiinţelor politice la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative; la Institutul de Federalism, Universitatea din Fribourg, Elveţia; la Universitatea Naţională de Apărare, Colegiul Naţional de Apărare şi la Académie Internationale de Droit Constitutionnel din Tunisia. A îndeplinit funcţia de consilier prezidenţial pe probleme juridice al Preşedintelui României (2005-2012), a fost director în cadrul Senatului României (2004-2005), este arbitru în cadrul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României şi avocat în cadrul Baroului Bucureşti. Este autor şi coautor a peste 20 de lucrări şi autor a peste 30 de articole, studii şi cronici apărute în reviste de prestigiu, în principal în domeniul dreptului public. Pentru activitatea sa ştiinţifică a primit Premiul ,,Vespasian Pella” acordat de Uniunea Juriştilor din România (2006); Premiul ,,Cartea lunii” acordat de Ministerul Afacerilor Externe din România pentru lucrarea ,,Principiul bunei vecinătăţi în dreptul românesc” (2005); ,,Ordinul Coroanei” în grad de ,,Mare Ofiţer” acordat de M.S. Albert II, Regele Belgiei (2009) şi Ordinul Naţional ,,Steaua României” în grad de ,,Cavaler” acordat de Preşedintele României (2009).
President at The Court of International Commercial Arbitration attached to the Chamber of Commerce and Industry
Image result for luminita Ioana
Av. Luminita Ioana, Decanul Baroului Arges
 Av. Mihai Mares Managing Partner of Mares / Danilescu / Mares

.

Societatea are una dintre cele mai performante practici de penal-comercial de pe piața de gen, cea mai nouă dovadă fiind acordarea premiuluiDefense Law Firm of the Year 2016” de către Global Law Experts.

Mihai Mareș, coordonatorul firmei, este singurul avocat român recunoscut/propus de Global Law Experts ca specialist în gestionarea cazurilor de drept penal al afacerilor, fiind de asemenea considerat un lider in domeniu de către publicația britanică Legal500. Având o bogată experienţă în dosare penal-economice, practica sa se concentrează în cea mai mare parte pe reprezentarea directorilor executivi, antreprenorilor, marilor grupuri industriale, instituţiilor financiare, marilor companii internaţionale şi ale celor locale într-o gamă largă de domenii care implică contabilitatea, fraudele financiare şi fiscale, luarea de mită sau încălcări ale normelor de concurenţă şi de mediu.

În anul 2016, MAREȘ/ DANILESCU / MAREȘ  s-a asociat – în forma conlucrării profesionale exclusive – cu cabinetul de avocatură  coordonat de Dan Lupașcu, vizând poziția de lider pe piața avocaturii penale de afaceri din România.(Juridice.ro)

 Sectiunea  Medicina
Image result for profesorul nicolae suciu
Prof. Dr. Nicolae Suciu, managerul Clinicii de Obstretica si Ginecologie ,,Polizu” Bucuresti
Image result for bogdan codoreanu
 Dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortoped
Șef secție Clinica Ortopedie – Traumatologie, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, București (România), Medic primar,
Sef de Lucrari U.M.F. Carol Davila București – Clinica de Ortopedie și Traumatologie, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, București (România)
Sectiunea Defense
Image result for nicolae ciuca
General Nicolae-Ionel CIUCĂ
Şeful Statului Major General al Armatei Romane

General-locotenent dr. Dumitru SCARLAT

Şeful Statului Major al Forţelor Terestre

General-locotenent Laurian ANASTASO

Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene

navy.ro

Şeful Statului Major al Forţelor Navale
Viceamiral Dr. Alexandru MÎRŞU

Image result for general-maior Marian Sima, Şeful Direcției Informații Militare, din cadrul DGIA

General-Maior Marian Sima,

Şeful Direcției Informații Militare, din cadrul DGIA

Sectiunea Interne

Chestor de Politie VIRGIL SPIRIDON –

Adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române

By
Robert Williams
Editor in Chief
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.