News247WorldPress: Prima activitate de #EducatieJuridica din anul 2017 s-a tinut la Liceul Tehnologic Astra din Pitesti

Liceul Tehnologic Astra din Pitesti a gazduit prima lectie  activitate de Educatie Juridica din anul 2017. Activitatea de Educatie Juridica inititata de catre Agentia de Stiri News247WorldPress  impreuna cu ISJ Arges, Curtea de Apel Arges, Baroul Arges, IPJ Arges si DGASPC Arges  este  promovata in randul elevilor  si  al unitatilor de invatamant in scopul  educatiei si instruirii.

 

Domnul judecator dr, Ion Rebeca  a vorbit elevilor timp de  o ora  despre notiuni introductive pentru a familiariza si interactiona mult mai usor datorita emotiei venite din partea elevilor.  Dupa consumarea timpului acordat  de catre scoala  activitatii de Educatie Juridica, elevii au reiterat invitatia astfel vor putea fi aprofundate notiunile generale  despre lege, justitie si drepturile fundamentale.

Doamna jurist  Iuliana Antonescu din partea ISJ Arges si subsemnatul Editor in Chief  impreuna cu domnul judecator dr.Ion Rebeca  multumeste elevilor si profesorilor de la Liceul Astra si ii asigura de prezenta  constanta a partenerilor nostri.

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: