Breaking News

Politia de Frontiera: O familie de cetățeni străini cu documente false, depistată la P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera

O familie de cetățeni străini cu documente false, depistată la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat o familie de cetățeni străini, originari din Siria și Kârgâstan, solicitanți de azil în Bulgaria, care au încercat să intre ilegal în România cu documente bulgărești false.

În data de 30.01.2017, ora 18.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasageri cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, trei persoane, doi adulți și un minor, care au prezentat la controlul de frontieră două cărți de identitate și un pașaport, documente ce purtau însemnele autorităților bulgare.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat că documentele de călătorie prezentate de persoanele în cauză sunt false.

Displaying 1485854365332-228-S4.jpg

În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au constatat că este vorba de o familie formată din cetățeanul din Kârgâstan H.R., în vârstă de 34 ani, însoțit de O.D., de 35 de ani, originară din Siria și fiul acestora, toți solicitanți de azil în Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-o-familie-de-cetateni-straini-cu-documente-false-depistata-la-ptf-giurgiu-8352.html

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.