Breaking News:Romanii apara justitia si democratia in strada

Situatia ultimelor zile din  Romania cu sute de mii de oameni in strada manifestand pasnic impotriva  aliantei PSD-ALDE, impotriva executivului condus oficial de catre Grindeanu si neoficial de catre Liviu Dragnea actualul Presedinte al Camerei Deputatilor…nu s-a schimat deloc.

dragnea

Foto: Liviu Dragnea

Image result for romanii in proteste

De ce protesteaza romanii? CSM,Parchetul General, DIICOT,DNA, UNJR,AMR cat si ambasadorii tarilor prezente la Bucuresti  si-au exprimat dezacordul fata de  modificarea Codului Penal si de Gratierea  acordata atat de usor in conditiile care  este nevoie de aplicare a legii .

Dezincriminarea abuzului in serviciu ,stabilirea unei sume fixe  ca nefiind  obiect al cercetarii penale si trimiterea in judecata au umplut paharul.Executivul roman  a inteles promulgarea unor acte normative  fara transparenta si consultare  asa cum reiese din  nemultumirile manifestantilor.

Sistemul judiciar din Romania, Justitia, Democratia ,respectarea legii  este in pericol si romanii la fel daca nu manifesta pasnic asa cum au dat dovada pana aseara cand un grup de huligani  au distrus  mesajul multimii aflate in Piata Victoriei din Bucuresti.

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.